Kirjoittaja

Olen helsinkiläinen ammattikyynikko ja (nuolin ja iskuin) palkittu saivartelija. Olen myös kirjablogisti tai -bloogikko.

Nipvet on lukupäiväkirja, joka koostuu kirja-arvioista. Kuten kaikkien kirjablogien, tämänkin tarkoitus on syrjäyttää ammattimainen kirjallisuuskritiikki instituutiona ja korvata laadukkaat kirja-arvostelut harrastelijan asiantuntemattomin hutaisuin. 

Luin aikaisemmin enimmäkseen mitä huvitti, mutta sitten kohtasin pari sellaista helmeä, että aurinko kirjaimellisesti himmeni taivaalta enkä nähnyt enää syytä elää. Lopulta päätin, että opettelen lukemaan klassikoita. Ehkä opettelen myös kirjoittamaan niistä.  

Olen harrastelija. Kirjoitukset syntyvät pääosin yhdeltä istumalta, mutta hyvien tapojen vastaisesti korjaan kirjoitusvirheitä vielä pari päivää julkaisemisen jälkeenkin.

Luetut kirjat tulevat enimmäkseen omasta hyllystä. Joskus käsieni kautta kulkee lainattuja teoksia. Sekaan saattaa joutua ajoittainen arvostelukappale mutta niistä sitten erikseen. Sarjakuvista kirjoitan toiseen blogiin.

Sähköposti:

O niin kuin oikeus

Kun entisen aviomiehen (so., ensimmäisen entisen aviomiehen) pienvaraston sisältö päätyy huutokaupattavaksi maksamattomien laskujen vuoksi,...